Vīrieši, uzmanību! Šajās horoskopa zīmēs dzimst vismīlīgākās sievietes

Ievēro atšķirību: ikviena sieviete var būt mīļa, bet ne visas ir mīlīgas un “konfliktu drošas” pēc rakstura. Tāpēc, ja meklē tieši šādu draudzeni, izlasi astrologu ieteikumus, lai uzzinātu, kuru zodiaka zīmju pārstāvēm nepatīk konflikti – viņas ir īstas diplomātes gan sabiedrībā, gan ģimenes dzīvē!

Svari
Svaru zīmē dzimusi sieviete ir ļoti taktiska, mīļa un labvēlīga būtne, kurai nepatīk strīdi, tāpēc viņa no tiem prasmīgi un veikli izvairās.

Šī miermīlīgā sieviete ļoti cenšas saglabāt taisnīgumu, harmoniju un draudzīgumu jebkurās attiecībās.
Šīs zodiaka zīmes pārstāves vienmēr cenšas nogludināt asumus.

Zivis
Zivju zīmē dzimusi sieviete ir maiga, mīļa, nekonfliktējoša, vienmēr gatava palīdzēt citiem cilvēkiem.

Šīm sievietēm ļoti nepatīk strīdi, nejaucības un baumas. Ja mēģināsi strīdēties ar Zivīm, viņa vienkārši maigi aizslīdēs no tevis un izvairīsies no nepatīkamās sarunas.

Vērsis
Vērša zīmē dzimusi sieviete ir taktiskuma un labvēlīguma iemiesojums. Šī mīlīgā būtne vienmēr kontrolē emocijas un izturas mierīgi jebkurā situācijā. Lai sakaitinātu Vērša zīmē dzimušu sievieti, ļoti jāpacenšas. Šī sirsnīgā, dāsnā un ļoti pacietīgā būtne ir lieliska sieva un māte!

Ūdensvīrs
Ūdensvīra sieviete ir ļoti draudzīga un labsirdīga. Neskatoties uz tiešo un atklāto raksturu, šīs zodiaka zīmes pārstāves ar nepatiku izturas pret konfliktiem un turas tālāk no nepatīkamiem cilvēkiem.

Viņai ir ļoti taktisks, patīkams raksturs. Un savā apkārtnē viņa grib redzēt tādus pat cilvēkus – patīkamus un pieklājīgus.

Strēlnieks
Strēlniece var šķist pārāk tieša un nepacietīga. Bet dvēselē viņa ir noskaņota labvēlīgi pret citiem cilvēkiem. Viņa ir ļoti optimistiska un sabiedrībā tīkama personība, kas drīzāk izvairās no konflikta, lai nesāktu izturēties nepiedienīgi.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru